logo

Aktuality

Petice s 10 000 podpisy občanů odsuzujících obstrukční praktiky tzv ekologických odpůrců posledního D1 Přerov-Říkovice předána předsedovi Poslanecké sněmovny. Vyhraje v tomto nerovném souboji zdravý lidský rozum a vůle většiny?

10. 7. 2021

Dnešního dne, tj 8.7.2021, byla oficiálně předsedou Sdružení Liborem Lukášem do rukou předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Radka Vondráčka předána Petice představující vůli občanů k dostavbě posledního úseku D136 Přerov-Říkovice. Petice odsuzuje vychytralý a pro absolutní většinu občanů škodlivý občany tzv. ekologických spolků v čele se spolkem Děti země, kteří zneužívají pod heslem ochrany práv občanů špatnou legislativu a soustavně brání realizaci této veřejně prospěšné a dle usnesení vlády prioritní stavby dopravní infrastruktury ČR. Předání se zúčastnil rovněž generální ředitel ŘSD Radek Mátl a za Petiční výbor poslanec Ladislav Okleštěk a předsedkyně trikolory Zuzana Majerová Zahradníková.

Tiskovou zprávu najdete zde

Celou dokumentaci z předání Petice včetně videa a proslovu jednotlivých aktérů naleznete pod odkazem: https://www.dropbox.com/sh/fu5dln8swcv8v77/AABJ9wIzOqYcSLjfeQMjeMhVa?dl=0


Dokumenty ke stažení

SRDIM - DRAFT_TZ_Dokonceni D1 u Prerova 07-07-2021 RM-LL.docx Stáhnout